본 교재의 각 유닛은 현장에서 일어날 수 있는 다양한 상황을 그 배경으로 삼고 있으며, 승객에게 인사하기, 식사 서비스하기, 문제 해결하기 등과 같은 다양한 주제를 다룬다.
또한 승무원을 포함한 항공사 직원에게 꼭 필요한 핵심 단어 및 표현들도 제공하고 있다.
To the StudentsStudy GuidePlan of the BookUNIT 01 Making Reservations and Checking InUNIT 02 In the VIP Lounge and at the Boarding GateUNIT 03 BoardingUNIT 04 Preparing for TakeoffUNIT 05 After TakeoffUNIT 06 MealsUNIT 07 In-Flight Sales and DocumentsUNIT 08 On-Board EntertainmentUNIT 09 Sicknesses in the AirUNIT 10 Passenger ComplaintsUNIT 11 Preparing to LandUNIT 12 LandingAnswer KeyAppendix: Word List